DIV Architecten

Oftewel Duurzaam, Integraal en Veelzijdig ontwerpen.

Ieder gebouw moet DUURZAAM zijn, al bepaalt het budget vaak de uitgangspunten hiervoor. Al in een vroeg stadium in het ontwerpproces gaan we de duurzame ambities vastleggen. Gaan we voor een energiezuinig gebouw dat net voldoet aan de EPC norm of gaan we voor een volledig energieneutraal gebouw, met hightech oplossingen en voorzien van de meest complexe installaties en het geheel aangestuurd door Domotica? Voor ieder project een unieke oplossing! 

INTEGRAAL ontwerpen. Een op de gebruiker en locatie afgestemd, ruimtelijk en functioneel gebouw dat is uitgewerkt tot in detail! Wij bieden complete oplossingen, bij DIV architecten overzien we de gehele vraag. Eventueel in samenwerking met andere ontwerpdisciplines (binnenhuisarchitecten/stylisten, tuinarchitecten, etc.) hebben we voor iedere vraag een passend antwoord, geheel afgestemd op uw wensen en passend in zijn omgeving. 

VEELZIJDIG. Wilt u een huis bouwen, heeft u plannen voor een nieuw bedrijfspand, bent u als ontwikkelaar op zoek naar een architect die realistisch en meedenkend is?
Geen opgave is te klein, te groot of te complex! Samen met u gaan we iedere uitdaging aan!

DIV architecten is een jong en dynamisch bureau gevestigd in Numansdorp. Een veelzijdig bureau dat zich op diverse vlakken van de architectuur richt. Met grote passie werken we aan zeer uiteenlopende projecten als particuliere en projectmatige woningbouw, kantoor- en bedrijfsgebouwen, openbare gebouwen, winkels, etc.

DIV architecten is een laagdrempelig bureau, wij komen graag voor een eerste kennismaking (uiteraard vrijblijvend) naar u toe om uw bouwplannen te bespreken. We dragen creatieve oplossingen aan, maar blijven tegelijkertijd ook realistisch. Zeker in de huidige tijd gaat het erom om degelijke gebouwen te ontwerpen, die binnen budget en planning gerealiseerd kunnen worden. Voor een gebouw dat een bijzonder icoon of visitekaartje moet worden denken wij graag 'out of the box', maar tegelijkertijd zijn wij ook prima in staat een no-nonsense gebouw te ontwerpen waarbij functionaliteit en budget voorop staan. Voor iedere opdrachtgever komen wij met een specifieke, op de opdrachtgever gerichte oplossing. 

De recente ontwikkelingen in de bouwwereld vragen om een andere benadering dan een aantal jaren geleden, de huidige ‘bouwgekte’ zorgt voor een complex proces. Alle bouwende partijen zijn druk en levertijden van materialen lopen op tot enkele maanden. Een goede sturing is essentieel voor een vlekkeloos bouwproces en dat begint al in de ontwerpfase, ook hierin kunnen wij u goed begeleiden! Wilt u alleen een ontwerp en een vergunning dan is dit mogelijk, wilt u tot aan de oplevering compleet ontzorgt worden dan regelen wij ook het bouwproces voor u. Dit kan in een bouwteam met een door u te kiezen aannemer of door middel van een uitgebreide aannemersselectie waar meerdere partijen wordt gevraagd een prijs in te dienen. 

U bepaalt, wij ontzorgen!